فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

جزئیات موافقت شورای عالی بورس با از سرگیری عرضه خودرو در بورس کالا

شورای عالی بورس با حضور وزیر صنعت تشکیل شد و با از سرگیری عرضه خودرو در بورس کالا موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، از جمله موضوعات مطرح شده در 229مین جلسه شورای عالی بورس که عصر دیروز(سه‌شنبه) برگزار شد، موضوع عرضه خودرو در بورس کالا بود که این پیشنهاد مورد موافقت وزیر صمت قرار گرفت و مقرر شد برخی کلاس‌های خودرویی با هماهنگی وزارت صمت به صورت کامل در بورس کالا عرضه شود.

 

بر اساس این گزارش، وزیر صمت در حاشیه جلسه شورای عالی بورس از رو به اتمام بودن فرآیند ارزشگذاری 2 خودرو ساز خبر داد و اعلام کرد طی هفته های آتی این روند توسط کارشناسان رسمی دادگستری به اتمام خواهد رسید و پس از آن دولت سهام خود را به طور کامل واگذار می‌کند.

 

جزییاتی از مصوبه خودرویی دیروز شورای عالی بورس

در این زمینه، معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالا با اشاره به مصوبه جدید شورای عالی بورس مبنی بر از سر گیری عرضه خودرو در بورس کالا گفت: این موضوع که طی هفته های اخیر با چالش هایی روبرو شده بود، بعد از بررسی کمیسیون تخصصی شورای عالی بورس، عصر دیروز در صحن شورا با حضور وزیران اقتصاد و صنعت و... مطرح و نقطه نظرات وزارت صنعت، تصویب شد. بنابراین با هماهنگی وزارت صنعت، عرضه خودرو در بورس کالا انجام خواهد شد.

 

جواد جهرمی افزود: مقرر شده فرآیند عرضه با یک کلاس خودرو آغاز و همه شرکت های تولیدکننده آن کلاس، اقدام به عرضه خودرو در بورس کالا کنند. وزارت صنعت صلاحیت هایی در عرضه و الزام به عرضه خودروسازان و اعمال محدودیت هایی در سمت تقاضا، دارد که محدودیت‌ها شامل گواهینامه یا پلاک فعال است که هنگام ثبت سفارش بررسی خواهد شد.

 

وی همچنین با اعلام اینکه میزان و نوع عرضه خودروها اطلاع رسانی خواهد شد، ادامه داد: تاکید بورس کالا صرفا عرضه فیزیکی نبوده بلکه تامین مالی خودروسازان و استفاده از اوراق گواهی سپرده و سلف موازی استاندارد است که در هفته های آتی خواهد شد.

 

شایان ذکر است‌ پیش از این دو نوع خودرو خارجی وانت کارا تک کابین و دو کابین در بورس کالا عرضه شد که بر اثر رقابت بین متقاضیان و شفافیت، شاهد افت 15 درصدی قیمت نسبت به بازار شدیم. بعد از آن قرار بود دو خودرو دیگنیتی و فیدلیتی مربوط به شرکت بهمن موتور در بورس کالا عرضه شوند که در روز عرضه با نامه معاون وزیر صنعت،‌معدن و تجارت،‌این عرضه لغو شد.

 

این در حالی است که معاون عملیات و نظارت بورس کالای ایران چند روز پیش گفته بود، علاوه بر اینکه خودروی فیدلیتی و دیگنیتی بهمن موتور خودرو قرار بود در بورس کالا عرضه شوند، 4 خودروساز دیگر هم تقاضا برای عرضه محصولات خود داشتند و حتی برای آسانی معاملات خودرو از سمت کارگزاری‌ها کد معاملاتی آنلاین برای متقاضیان صادر شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار